Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Onderhoud in onze garage

Onderhoud in onze modern uitgeruste garage

Ook voor onderhoud kunt u terecht in onze garage / werkplaats.

Maak nu een afspraak :

afspraak-maken-geel

Aan het beste onderhoud hangt nu een bescheiden prijskaartje

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Renault onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma: Onderhoud op Maat.

Welk onderhoud past bij u?

Samen met de service-adviseurs bij onze dealers bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw Renault. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service-adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Altijd de juiste beurt voor uw Renault:

Olieverversbeurt vanaf € 119,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Renault topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt vanaf € 169,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 240,-

Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt u auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Helder, vakkundig en scherp geprijsd!

visual-tabel-desktop

Open chat
Stel een vraag
Stel uw vraag aan Renault Herbers Ter Apelkanaal..