Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Onderhoud in onze garage

Onderhoud in onze modern uitgeruste garage

Ook voor onderhoud kunt u terecht in onze garage / werkplaats.

Maak nu een afspraak :

afspraak-maken-geel

Aan het beste onderhoud hangt nu een bescheiden prijskaartje

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Renault onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma: Onderhoud op Maat.

Welk onderhoud past bij u?

Samen met de service-adviseurs bij onze dealers bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw Renault. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service-adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Altijd de juiste beurt voor uw Renault:

ONDERHOUD OP MAAT

Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Renault. Dit programma nodigt je uit om je auto regelmatig te laten controleren en je veiligheid te garanderen.

  • Alt Image C29

Olieverversbeurt vanaf €135,-

Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van Renault olie en het oliefilter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor jouw auto wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt vanaf €200,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.

  • Alt Image C29

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 275,-

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Renault Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat jouw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

*exclusief roetmeting diesel

BEKIJK HIER UW ONDERHOUDSPRIJZEN

Open chat
Stel een vraag
Stel uw vraag aan Renault Herbers Ter Apelkanaal..