fbpx

Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Nieuws

Corona maatregelen

Bij ons staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.

VERKOOP
We zijn op verschillende manieren bereikbaar als je niet naar de showroom kunt komen. Wij zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een auto. Dit kan op verschillende manieren; telefonisch maar ook via e-mail of chat. Daarnaast is ons volledige aanbod en onze diensten te vinden op onze website: www.renault-herbers.nl/occasions

SHOWROOM
Onze showroom blijft vooralsnog open. Wij zullen enkel onze koopavond tot nader bericht laten vervallen. Wij willen je vragen om telefonisch of per email een afspraak in te plannen om een auto te bekijken.

☎️ 0599-412672
📧 info@renault-herbers.nl

We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, handgrepen meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

WERKPLAATS/RECEPTIE
Voor afspraken maken heeft op dit moment telefonisch of per e-mail de voorkeur.

☎️ 0599-412672
📧 info@renault-herbers.nl

Wachten op een werkplaatsafspraak is nog mogelijk echter willen wij je vragen hier zo weinig mogelijk gebruik van te maken, of eventueel buiten een stukje te gaan lopen.

Ook willen wij je vragen om de sleutels af te geven bij de balie en het contact hier zo kort als mogelijk te houden.

Tevens zijn alleen pinbetalingen mogelijk.

Hoe kun jij ons helpen?
✔️ Heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij je om ons (voor nu) niet te bezoeken.
✔️ Probeer in de zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) tussen jou en andere klanten en/of personeel.
✔️ Betaal zoveel mogelijk contactloos.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. Tevens zullen wij je op de hoogte houden m.b.t. verder update’s.

☎️ 0599-412672
📧 info@renault-herbers.nl

Open chat
Stel een vraag
Stel uw vraag aan Renault Herbers Ter Apelkanaal..
Powered by