Bel ons: 0599 - 41 26 72   Facebook

Modellen

Nieuwe Modellen

Renault modellen met prijslijst

Dit zijn alle Renault modellen van de laatste generatie bij elk model vindt u de nieuwprijs van alle types. Wilt u meer informatie over alle modellen ga dan naar de uitgebreide Renault pagina op onze website of ga gelijk naar alle Renault Occasions. In onze showroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen helpen wij u graag van maandag tot en met zaterdag.

rangepage-off (4)

Nieuwe Twingo (prijslijst)

rangepage-off (5)

Clio IV  (prijslijst)

rangepage-off (6)

Clio IV Estate (prijslijst)

rangepage-off (7)

Captur (prijslijst)

rangepage-off (9)

Nieuwe Megane (prijslijst)

rangepage-off (10)

Nieuwe Megane Estate (prijslijst)

rangepage-off (8)

Kadjar (prijslijst)

rangepage-off (14)

Talisman (prijslijst)

rangepage-off (15)

Talisman Estate (prijslijst)

rangepage-off (2)

Espace (prijslijst)

rangepage-off (12)

Nieuwe Scenic (prijslijst)

rangepage-off (11)

Scenic (prijslijst)

Occasions

We hebben een grote moderne showroom in Ter Apelkanaal waar de koffie altijd klaar staat. Onderhoud gebeurd in onze eigen garage. Zo zijn wij officieel Renault Reparateur, maar zijn net zo bedreven en bekend met de andere merken. Zo vindt u op ons showterrein voor en achter ons pand een groot aanbod waardoor elke reis vanuit Stadskanaal, Musselkanaal, Emmen of verder altijd wel kan slagen. Vindt u uw favoriete auto niet tussen ons aanbod dan kunt u altijd een zoekvraag bij ons neerleggen. Zo zoeken wij voor onze klanten wekelijks diverse occasions van Renault tot Audi en van Volvo tot Mazda.

Renault Bedrijfswagens

Ook voor zakelijke auto’s en bedrijfsauto’s kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij in de regio voor veel bedrijven bedrijfsauto’s aangekocht en in onderhoud zoals Renault Master en Dacia Dokker. Voor elk type werk hebben wij een oplossing.

Open chat
Stel een vraag
Stel uw vraag aan Renault Herbers Ter Apelkanaal..